Glutenfrie knekkebrød - Knekkebrød rike på fiber, næring og helt uten gluten er noe alle kan spise. Knallgode er de også! Topp med nøytral smøreost og spekemat - godt!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Glutenfrie knekkebrød

Knekkebrød rike på fiber, næring og helt uten gluten er noe alle kan spise. Knallgode er de også! Topp med nøytral smøreost og spekemat - godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 150 grader.

Bland alt det tørre godt og tilsett vannet litt etter litt til du får en jevn grøt.

Smør grøten utover to stekebrett dekt med bakepapir og stek dem i 45 minutter på 150 grader.Etter cirka 20 mittuer deler du knekkebrødene opp med en skarp kniv.

Etter 45 minutter bytt plassering på brettene og stek videre i 45 minutter

*Fibrex er sukkerroefiber som fås kjøpt i dagligvarehandel

*Psyllum er knuste loppefrøskall som kjøpes i dagligvare, kan bytte ut med fiberhusk

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.