Glutenfrie krumkaker - Her har du glutenfrie krumkaker. Julebaksten skal være morsom også for de som ikke tåler gluten! Så, her har du oppskriften på krumkaker du kan glede deg til.
Foto: Marit Røttingsnes

Glutenfrie krumkaker

Her har du glutenfrie krumkaker. Julebaksten skal være morsom også for de som ikke tåler gluten! Så, her har du oppskriften på krumkaker du kan glede deg til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

1 stk egg

1,5 dl sukker

130 g smør, smeltet

1,5 dl melk

1,5 dl potetmel

0,5 dl maisenna

1,5 dl fint glutenfrittmel

1 ts vaniljesukker

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Tilsett smør, melk og alt det tørre og vend lett sammen.

La deigen stå og hvile kjølig i ca 1 time.

Stek i krumkakejern, pensle ev med litt smør ved steking.

Legg ca 1 ss røre i jernet og stek gylne kaker.

Form kakene mens de er helt nystekte og varme. Form dem med et «krumkakehorn» eller rull dem rundt skaftet på en tresleiv eller legg den over bunnen av et glass slik at de blir formet som en kopp.

Oppbevar i tett boks. Krumkaker kan ikke fryses. Server til kaffen eller som tilbehør til dessert som for eksempel riskrem eller multekrem.

Oppskrift: Cøliaki-nytt

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Krumkaker
fav Tid: 60 min
Strull