Glutenfrie krumkaker

Glutenfrie krumkaker

Her har du glutenfrie krumkaker. Julebaksten skal være morsom også for de som ikke tåler gluten! Så, her har du oppskriften på krumkaker du kan glede deg til.

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Bakverk

Ingredienser

1 porsjon

1 stk

egg

1.5 dl

sukker

1.5 dl

melk

1.5 dl

potetmel

0.5 dl

maisenna

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Tilsett smør, melk og alt det tørre og vend lett sammen.
La deigen stå og hvile kjølig i ca 1 time.
Stek i krumkakejern, pensle ev med litt smør ved steking.
Legg ca 1 ss røre i jernet og stek gylne kaker.
Form kakene mens de er helt nystekte og varme. Form dem med et «krumkakehorn» eller rull dem rundt skaftet på en tresleiv eller legg den over bunnen av et glass slik at de blir formet som en kopp.
Oppbevar i tett boks. Krumkaker kan ikke fryses. Server til kaffen eller som tilbehør til dessert som for eksempel riskrem eller multekrem.
Oppskrift: Cøliaki-nytt