Glutenfrie muslibarer - Et kjapt mellommåltid som fungerer like bra på kontoret som på tur er noe mange som reagerer på gluten savner. Hvorfor ikke bake dine egne muslibarer?
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Glutenfrie muslibarer

Et kjapt mellommåltid som fungerer like bra på kontoret som på tur er noe mange som reagerer på gluten savner. Hvorfor ikke bake dine egne muslibarer?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre

Kok opp kokosmelk så den smelter, og rør inn honningen. Bland godt.

Hell væsken over det tørre og bland godt – det må røres skikkelig! Spe eventuelt med mandelmelk om nødvendig.

Ha bakepapir i en liten langpanne og trykk blandingen utover i forma for hånd.

Settes inn i forvarmet ovn. Stekes midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.

Avkjøles og deles i biter. Oppbevares tørt i boks.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.