Glutenfrie sjokoladekaker - En deilig oppskrift på glutenfri sjokolade som alle kan nyte!
Foto: Clotilde Dusoulier

Glutenfrie sjokoladekaker

En deilig oppskrift på glutenfri sjokolade som alle kan nyte!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Dette blir 40 stykker

 

I en bolle, bland sammen mandelmelet, kakao, sukker og salt. Knus eventuelle klumper med en gaffel.

Ha i smøret og bland inn med en gaffel eller bakeklo (på maskin) til blandingen kommer sammen og er jevn.

Del deigen i to. Legg den ene delen på bakepapir. For ikke å bli for klissete, bruk bakepapiret til å rulle ut en pølse på omtrent 3 cm i diameter. Gjør det samme med den andre biten.

Pakk sammen pølsene og legg dem i fryseren i 30 minutter.

Forvarm ovnen til 150 grader. Legg bakepapir på en stekeplate.

Bruk en skarp kniv og del opp pølsene i 1 cm tykke skiver. Legg dem på bakepapiret.

Bak i 20 minutter. Snu bakebrettet rundt, så blir det jevnere stekt.

La det kjøle seg ned i 5 minutter før du legger dem på rist og lar det kjøle seg helt ned. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.