Glutenfrie skillingsboller - Virkelig gode skillingsboller til deg som ikke tåler gluten. De skiller seg ikke mye fra vanlige skillingsboller hverken i smak eller utseende.
Foto: Ove Lindfors/Linnea press.

Glutenfrie skillingsboller

Virkelig gode skillingsboller til deg som ikke tåler gluten. De skiller seg ikke mye fra vanlige skillingsboller hverken i smak eller utseende.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Til 40 stk.) Smelt smøret, tilsett melken og la det bli fingervarmt, 37 grader. Rør gjæren ut i væsken. Tilsett salt, sukker, kardemomme, husk og nesten alt melet. Elt deigen til den er smidig. Dekk den til og la den heve i 30–40 minutter.Hell deigen ut på melet bakebord og elt inn resten av melet. Del den i to jevnstore emner og kjevle leiver ca. 30x40 cm.Smør på smør og dryss over sukker og kanel. Rull leivene sammen fra langsiden og skjær hver av dem i 20 skiver.Legg skivene i papirformer, snittflaten opp. Etterhev skillingsbollene godt dekket i ca. 30 minutter. Forvarm stekeovnen til 225 grader.Pensle bollene med egg og dryss på sukker. Stek dem midt i ovnen i ca. 8 minutter. Avkjøl dem på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Horn med vaniljekrem