Glutenfrie vafler - Nei, i disse vaflene er det ikke egg heller.
Foto: Erik Hannemann

Glutenfrie vafler

Nei, i disse vaflene er det ikke egg heller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start dagen i forveien. Ha boghvete, quinoa og ris i en medium bolle. Ha i sitronsaft og vann til det dekker og går 3 centimenter over. Dekk til og la det svelle i 12-24 timer.

 

Sil av og rens godt gjennom en sikt.

Ha det tilbake i en bolle og ha i 2,5 dl vann, bananer og salt.

Bruk stavmikseren og kjør til en glatt røre. (Denne holder seg i 24 timer).

Varm opp vaffeljernet.

Rør inn bakepulveret i røra.

Ha olje (eller smør) på vaffeljernet om det trengs. Stek en sleiv av gangen – pass på å ikke ta for mye.

Stek til det ikke lenger kommer damp fra vaffeljernet. Det tar omtrent 10 minutter. Ikke åpne for tidlig, da vil vaflene dele seg i to.

Ta ut vaflene med en pølseklype (eller lignende). Server med smør og sukker, eller honning, mandelsmør og sjokoladeskav.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Granola