Slik gjør du det:
Bland vann, honning og gjær. Sett det til side i 5-10 minutter mens du rasper potet og finner frem de øvrige ingrediensene.
Bland inn fibrex, potet, teff, bokhvete og 70% av melet sammen. Rør godt.
Tilsett fiberhusk og frø, og rør godt før du har over resten av melet. Rør deretter inn oljen til du får en smidig deig som slipper bollen.
Sett deigen til heving i ca 2 timer, til den har hevet til dobbel størrelse.
Del deigen i to emner og trill dem til pølser og ha dem over i brødformer.
Sett ovnen på 220 grader og etterhev brødene over varmt vann i ca 30-40 minutt.
Stek dem i 45 minutter midt i ovnen.
Avkjøl helt før du faller for fristelsen å skjære i brødet.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.