Gnocchi di patate -

Gnocchi di patate

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Til gnocchi velger du melne poteter som kers pink. Vask potetene og kok dem med skallet på til de er møre. Skrell potetene. Mos dem fint mens de er varme. Ha mosen ned på bakebord strødd med hvetemel. Lag en liten grop i mosen, der du har oppi eggeplommene. Elt sammen med litt og litt hvetemel til en glatt deig. Deigen skal ikke være klissete. Del opp deigen, og trill ut fingertykke ruller. Del dem opp i emner på størrelse med en valnøtt. Trill til en avlang kule, klem den mellom pekefingeren og en gaffel. Legg de ferdige gnocchi på bakebordet, lett drysset med mel. Når alle er ferdig, legger du noen gnocchi om gangen i saltet kokende vann. La dem trekke ca. 4 minutter på svak varme. Når de stiger til overflaten, tas de opp med hullsleiv og får renne godt av seg. Det er tidbesparende å bruke to gryter. Serveres med f.eks. med pesto eller pastasaus av tomater.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?