Gobhi alu -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Gobhi alu

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Blomkål og poteter Varm oljen, tilsett spisskum. La denne frese litt og ha i hvitløk. Når hvitløken er så vidt rosa, fortsett med løk i terninger. Når løken er gyllen, tilsett tomatene og ingefær. Ha i krydder og kok til oljen flyter opp. Ha i poteter i biter og kok i 3 - 4 min. Tilsett deretter blomkål buketter. Kok til alt er mørt og avslutt med garam masala og koriander. Dette er en subji grønnsaksrett som serveres med roti hverdagslompe og raita.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Rajma