God viltsaus -
Foto: Kim Holthe

God viltsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del soppen opp i biter, løk i tynne båter. Fres alt i en varm gryte. Hell på kraften og la det koke inntil ca. halvparten. Tilsett knuste einebær, fløte og ost og la sausen småkoke i i 10-15 minutter. Ha i geléen og smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Helt vilt gryte
fav Tid: 30 min
Finnbiff