Godmorgenboller - Dette er brødet for deg som liker å skjemme bort både deg selv og omgivelsene. Forbered rundstykkene på kvelden, la dem heve i kjøleskapet over natten og stek dem til frokost.
Foto: Linnea Press

Godmorgenboller

Dette er brødet for deg som liker å skjemme bort både deg selv og omgivelsene. Forbered rundstykkene på kvelden, la dem heve i kjøleskapet over natten og stek dem til frokost.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir 8 stykker) Rør ut gjær i melken. Tilsett cottage cheese, olje, salt og det meste av melet. Arbeid alt sammen til en smidig deig. Del deigen i åtte deler og forme dem til runde boller. Legg dem på et bakepapir på en bakeplate. Legg over et kjøkkenhåndkle. La heve i kjøleskapet i 8-10 timer. Sett ovnen på 225 °C. Pensle brødet med vispet egg og strø over sesamfrø. Stek rundstykkene i midten av ovnen i ca 20 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Rosmarinbrød
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold