Gomasio - En krydderblanding av sesamfrø og chili som passer utmerket sammen med fersken.
Foto: Clotild Dusoulier

Gomasio

En krydderblanding av sesamfrø og chili som passer utmerket sammen med fersken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne til de begynner å dufte. 

Mens de fortsatt er varme, ha dem i en morter sammen med chili og salt. Mos i morteren til det blir halvgrovt, det bør fortsatt være noen hele sesamfrø igjen. 

Alternativt kan du bruke en krydderkvern og kjøre i korte pulser (for å unngå varme). La også sesamfrøene kjøle av før du begynner. 

Ha i et glass, det holder omtrent en måned. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?