Gongkaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Gongkaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca 25 stk Rør sammen melk og sukker. Tilsett natron og hvetemel. Tilsett hvetemel til du får en grøtaktig litt klissete deig. Ha hvetemel i en dyp tallerken. Legg ca 1 ss deig i melet på tallerkenen. Fordel melet rundt deigen. Klapp deigen ut på en middels varm takke eventuelt teflonpanne. Server med krem, rømme, kesam med vanilje og rørte bær. Oppskrift: Marit, Finnøy

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Vaniljeboller
fav Tid: 30 min
Supergode scones