Gorgonzolapasta -
Foto: TV2

Gorgonzolapasta

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm olivenolje og finhakket hvitløk i en panne uten at hvitløk blir brun. Tilsett ost og fløte og la den smelte sammen med fløten. Kok opp og la trekke i 2-3 min uten at den blir brun. Tilsett finhakkede valnøtter rett før servering. Vend sausen inn i godt avrent pasta.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.