Goro uten gluten og melk - Goro er for meg julekaken uten sammenlikning. Minnene om lange dager på mormors kjøkken med kjevle og skjæremal i papp er mange og gode. Disse derimot trenger du ikke å kjevle - og smaken? Knallgod!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Goro uten gluten og melk

Goro er for meg julekaken uten sammenlikning. Minnene om lange dager på mormors kjøkken med kjevle og skjæremal i papp er mange og gode. Disse derimot trenger du ikke å kjevle - og smaken? Knallgod!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggedosis av sukker og egg. Rør inn smeltet margarin. Tilsett mel og kardemumme og pisk opp soyafløten til krem. Rør forsiktig inn kremen i røren.

Ha en spiseskje i hvert kammer og stek. Røren bør kanskje røres opp litt underveis. 

Jeg bruker en flat stekespade, legger på rist, fyller i kammer og klipper så rent rundt kakene før de legges til avkjøling på rist.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.