Goro

Goro

Du trenger et gorojern for å få til det fine mønsteret i gorokaker. Beregn god tid siden deigen må stå i et par timer for å kjøle seg.

Christopher Sjuve
180 minutter
Bakverk

Ingredienser

1.75 dl

kremfløte

1 stk

egg

125 g

sukker

500 g

hvetemel

Slik gjør du det:

Visp kremfløten stiv. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i kremen. Smuldre i smøret i de tørre ingrediensene (hold av litt hvetemel til utbaking) og bland det i eggedosis/kremblandingen. Sett deigen kjølig minst 2 timer. Kjevle deigen ut og skjær leiver etter størrelsen på gorojernet ditt. Stek kakene lyst gylne og sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks eller fryseboksen. Tips: Lag mønster av gorojernet på et pappark og legg dette over den kjevlede leiven. Kjevle bare litt deig ad gangen.