Gougère - ostebakkels - De er så morsomme å lage fordi du føler deg så flink når du er ferdig.
Foto: Christopher Sjuve

Gougère - ostebakkels

De er så morsomme å lage fordi du føler deg så flink når du er ferdig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 220 grader. 

Kok opp vann og smør i en kjele. Hell i alt melet og rør rundt. Ha i muskat. 

Rør inn ett og ett av eggene. Ikke knekk i flere egg før du har rørt hvert egg helt inn i deigen. 

Riv osten og bland den inn. 

Legg bakepapir på et bakebrett.

Bruk to spiseskjeer til å forme deigen. Dypp spiseskjeene i varmt vann og form så jevne boller du klarer. De skal være på størrelse med en liten golfball. De eser ut, så pass på at det er godt med plass rundt hver ball. 

Du må steke dem i to omganger.

Senk temperaturen i ovnen til 200 grader. Stek dem i 20-25 minutter til de såvidt begynner å bli gylne. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bagels
fav Tid: 180 min
Tarte flambée
fav Tid: 180 min
Brioche (loff)