Grønne pannekaker med wokkede grønnsaker

Grønne pannekaker med wokkede grønnsaker

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

0.5 ts

salt

5 dl

melk

4 stk

egg

Grønnsaker til wokking

1 stk

løk

0.5 bt

brokkoli

0.5 stk

squash

0.5 stk

purre

2 stk

gulrot

Slik gjør du det:

Ha mel og salt i en bolle og spe med halvparten av melken. Visp til en tykk, klumfri røre. Visp inn eggene og mer melk, men spar litt av melken. Press ut godt med vann fra spinaten og rør den inn. Tilsett resten av melken hvis ikke røren blir for tynn. La røren få svelle i ca. 15 minutter. Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler. Wok grønnsakene i litt olje i en stor stekepanne til de er så vidt møre. Legg på godt med grønnsaker på pannekakene og rull dem sammen. Tips: Vil du ha ekstra sterk smak på grønnsakene kan du gjerne helle over litt søt chilisaus. Det smaker godt!

Kanskje disse også frister?