Grønn ertesuppe med kjørvel og pepperostekrem -
Foto: Margareth de Lange

Grønn ertesuppe med kjørvel og pepperostekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres vårløken myk i smøret. Tilsett vin og timian og kok i ca. 5 minutter. Tilsett kraft, erter og kjørvel og kok opp. Ikke la suppen koke lenge, da vil den miste sin flotte grønnfarge. Mos suppen med en stavmikser eller i hurtigmikser til den er helt glatt. Sil den om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Rør sammen pepperost og grønn pepper. Tilsett fløte til passe konsistens. Tørk spekeskinken ved 180 ºC i ca. 10 minutter. Server suppen i små glass og legg en skive tørket spekeskinke oppå glasset som et lokk. Ha på en liten klatt med pepperostekrem og pynt med kjørvel. Server med godt, ferskt brød, eller brødpinner (grissini). Oppskriften er hentet fra egg.no (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bestemors ertesuppe