Grønn ertesuppe med pølsebiter - Denne ertesuppen laget av frosne erter lager du på et blunk.
Foto: Erik Hannemann

Grønn ertesuppe med pølsebiter

Denne ertesuppen laget av frosne erter lager du på et blunk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ertene til tining i noen minutter. Skjær pølsen i biter og brun disse i panne med litt smør. Kok opp vann i en gryte, og ha ertene i. Hell i hønsebuljong og fløte. Bruk stavmikser i gryten og kjør til suppen er jevn og kremet. Øs suppen i skål. Ha pølsebiter, en rømmeklatt og gjerne litt stekefett på toppen som garnityr.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Aspargessuppe