Grønn romanescosaus - Oppskrift på kul, grønn paprikasaus.
Foto: Clotilde Dusoulier

Grønn romanescosaus

Oppskrift på kul, grønn paprikasaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bak paprikaen i ovnen (200 grader i 15-20 minutter). Fjern stilk, skinn og frø. La dem kjøle seg helt ned. Du kan bruke sylta paprika også.

 

Kjør sammen alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til det er helt glatt. Smak til med mer salt, sitronsaft eller paprika.

Server straks. Eller ha det i en lufttett boks – holder seg i kjøleskapet i fire dager. Smakene utvikler seg godt. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?