Grønn saus med karse - Denne sausen egner seg godt til hvit fisk.
Foto: Erik Hannemann

Grønn saus med karse

Denne sausen egner seg godt til hvit fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløken. Stek den gyllen i litt smør. Ha i fløten og la det koke seg tykt (det blir omtrent halvparten).

Skjær smøret i terninger, la det gjerne være romtemperert.

Rett før serving: Gi sausen et oppkok, rør inn smøret (rør til det smelter). Ha i karsen, rør godt og smak til med litt epleeddik.

Servér til hvit fisk.

Holder til 3-4 porsjoner.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?