Grønnsakfat med persillesaus -

Grønnsakfat med persillesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del brokkoli og blomkål i buketter. Skjær gulrøtter og persillerøtter i staver, soppen i skiver. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann. Lag hvit saus av smør, mel, grønnsakvann og fløte og smak til med salt og hvit pepper. Rør in persille til slutt. Anrett grønnsakene med de rå sjampinjongene på porsjonstallerkener og hell saus over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.