Grønnsaksgrateng med cottage cheese -

Grønnsaksgrateng med cottage cheese

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Denne retten inneholder ikke hvetemel)

Varm stekeovnen til 200 ºC.

Del grønnsakene i terninger og kok i lettsaltet vann i ca 5 min. Purre og små brokkolibuketter får trekke med det siste minuttet. Avkjøl grønnsakene i kaldt rennende vann og la dem renne godt av seg. Bland sammen cottage cheese, eggeplommer, revet ost og krydder. Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i cottage cheese blandingen. Legg godt avrente grønnsaker i et smurt ildfast fat og hell røren over. Stek i 20-25 min til gratengen er gyllen og stivnet. Tilbehør: Brød eller flatbrød og ev røkt fisk, skinke, stekte pølser eller spekemat. Tips: Frossen posegrønnsaker for eksempel lapskausblanding kan brukes, men friske nykokte grønnsaker gir best smak. Skinke i treninger eller pølse i terninger kan blandes med grønnsakene i retten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.