Grønnsaksuppe med penne og pesto -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grønnsaksuppe med penne og pesto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage pesto. Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne uten fett til de er gylne. Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding. Spe med olje i en tynn stråle. Tilsett revet ost helt til slutt. Smak til med salt. Vask og rens grønnsaker og poteter og skjær dem i små terninger. Legg grønnsakene i kokende grønnsaksbuljong og kok i 10 min. Tilsett pasta og kok videre til pasta og grønnsaker er ferdig kokt. Del tomatene i to, ta ut innmaten og del tomatkjøttet opp i terninger og ha i suppen. Rør et par spiseskjeer pesto inn i suppen rett før servering. Smak ev til med salt og grovmalt pepper. Dryss over revet parmesan og server med godt brød. Resten av pestoen serveres ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Basilikumpesto