Grønnsakwok med ris, pinjekjerner og blåskimmelost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grønnsakwok med ris, pinjekjerner og blåskimmelost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del grønnsakene i staver/biter. Stek i olje på middels varme i 3-4 min, rør om hele tiden. Tilsett brokkoli i små buketter og kokt ris og la trekke i 2-3 min. Tilsett grønnsakebuljong og ost i biter og la surre i 2-3 min til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og dryss over pinjekjerner rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.