Granite på rosévin - Kjapt, enkelt og forfriskende. Akkurat slik en hvilerett skal være.
Foto: Janicke Leiren

Granite på rosévin

Kjapt, enkelt og forfriskende. Akkurat slik en hvilerett skal være.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sukkerlake: Kok opp 1 dl vann og rør inn 1 ss sukker – la det hele avkjøles. Du trenger ikke bruke alt, da blir det kanskje for søtt – men smak deg gjerne litt frem når du skal blande dette med rosévinen.

Granite: Bland 2 cl kald sukkerlake og 4 dl rosévin i en liten plastboks og sett den i fryseren. Rør litt rundt innimellom slik at det blir iskrystaller. Etter cirka 20  – 30 minutter er den ferdig.

Fordel blandingen i to cocktailglass og strø litt finhakket timian over før servering. Må spises med en gang, ellers blir det bare en suppe…

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.