Granola med nøttesmak - Granola blir ekstra godt om du har i noen kakaonibs.
Foto: Clotilde Dusoulier

Granola med nøttesmak

Granola blir ekstra godt om du har i noen kakaonibs.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Korn kan være: havre, spelt, hvete, rug, kinoa, ris eller bygg (eller en blanding)

Nøtter kan være: mandler, hasselnøtter, pistasjnøtter, valnøtter, pekannøtter, macadamianøtter, cashewnøtter, solsikkefrø eller sesamfrø (eller en blanding)

Smør en ildfastform (eller lite bakebrett) med solsikkeolje, ca 30x38cm.

Legg alle ingrediensene i en bolle og bland godt med en gaffel.

Spre det utover bakebrettet og sett i midten av ovnen.

Sett ovnen på 150 grader. Bak granolaen og rør litt omtrent hvert 10 minutt til den har den får den farge du synes er passe. Det tar omtrent 30 minutter. Det er ikke sprøtt på dette tidspunktet.

La granolaen kjøle av på brettet. Det er nå den blir sprø.

Ha den i en lufttett boks. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?