Granola med sjokolade og bær - Granola smaker mye bedre når den er hjemmelaget...
Foto: Manuela Kjeilen

Granola med sjokolade og bær

Granola smaker mye bedre når den er hjemmelaget...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

500 g havregryn

400 g nøtter

5 ss gresskarfrø

100 g lys brunt sukker

100 g lønnesirup eller honning

70 g kokosolje eller solsikkeolje

3 ss varmt vann

100 g tørkede tranebær

100 g tørkede bringebær

100 g kokosflak

250 g hakket mørk sjokolade

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 170 °C.

Grovhakk nøtteblandingen.

Ha nøtteblandingen i en stor bolle og tilsett havregryn og gresskarfrø. Rør det godt sammen.

Ha i brunt sukker, lønnesirup, olje og varmt vann i en medium bolle og bland det godt sammen.

Hell blandingen over det tørre og bland godt. Hell alt over på en stekeplate dekket med bakepapir.

Sett brettet i ovnen og stek granolaen i 15 minutter. Ta brettet ut av oven og rører godt i blandingen før du setter brettet tilbake i oven og steker det i 15-20 minutter til.

Avkjøl granolaen helt.

Hakk sjokoladen grovt og bland den sammen med tørkede bær, raw kokos og granola.

Ha den over i en tett boks, da holder den seg fint i 2 måneder.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?