Grappalikør med sjokoladekrem og appelsinkjeks -
Foto: Laila Husby Andresen

Grappalikør med sjokoladekrem og appelsinkjeks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grappalikør: Kok opp fløte, sukker, vaniljestang samt sitronskall, tilsett grappa og kok opp en siste gang. Sjokolade Cremè: Smelt alt sammen i vannbad og pisk sammen, kjøl ned. Appelsinkjeks: Miks alt sammen og pensle små striper på en siliconmatte. Bak i ovnen på 175 grader til den har fått gylden brun farge.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.