Grateng med nektariner og hasselnøtter - Sprø hasselnøtter på søte nektariner må blit godt. Og det er det!
Foto: Clotilde Dusoulier

Grateng med nektariner og hasselnøtter

Sprø hasselnøtter på søte nektariner må blit godt. Og det er det!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rist hasselnøttene i en tørr stekepanne og grovhakk. Sett til side.

Skyld og tørk av nektarinene. Skjær dem i grove biter og sett til side i en ildfast form.

I en medium bolle, bland sammen eggeplommer, lønnesirup og kremfløte. Hell blandingen over nektarinene. Bland godt og spre blandingen utover formen. Ha over de hakkede nøttene.

Bak i ovnen i 20 minutter, til nektarinene er bløte. Sett nå på grillelementet og grill i fem minutter.

La det kjøle seg av i fem minutter på kjøkkenbenken. Server i romtemperatur, gjerne med litt iskrem til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Tarte tatin