Gratinert aubergine med tomat og hvitløk - På denne måten blir auberginen så god at ingen vil savne noe som helst.
Foto: Erik Hannemann

Gratinert aubergine med tomat og hvitløk

På denne måten blir auberginen så god at ingen vil savne noe som helst.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skrell løken og skjær den i skiver. Stek den gyllen i litt olje. Ha i tomatene og mos skikkelig. Knus hvitløkfeddet og ha i stekepanna. Smak til med sukker, estragon, rosmarin, salt og pepper. Ha blandingen i en ildfast form.

Skjær auberginen i skiver. Stek den raskt i en stekepanne, ca 7-8 minutter. Legg skivene i sausen i den ildfaste formen.

Dryss over ost. La den steke i ovnen til auberginen er gjennomstekt og osten er smeltet.

Den kan serveres som en selvstendig rett eller som siderett til okse/lamme/kyllingkjøtt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Auberginer i form
fav Tid: 120 min
Vårlig tian
fav Tid: 45 min
Auberginegrateng