Gratinerte pannekaker med reker - Disse pannekakene er fylt med reker i lys saus og gratinert med ost. Serveres med salat og søt chilisaus.
Foto: Eva Brænd

Gratinerte pannekaker med reker

Disse pannekakene er fylt med reker i lys saus og gratinert med ost. Serveres med salat og søt chilisaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir 4 pannekaker, 2-3 porsjoner) Rør hvetemel og kraft til en glatt røre. Tilsett egg og smak til med salt. La røren svelle i ca. 20 minutter. Stek tynne pannekaker. Rør sammen hvetemel og rekekraft. Kok opp i 3 minutter og rør inn smør og eggeplomme vispet med melk/fløte. Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper. Bland inn grovhakkede reker, avrente bønneskudd og finhakket dill. Smak til med noen dråper tabasko. Legg litt fyll på hver pannekake og rull sammen. Legg dem over i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner i ovn ved 225 °C eller under grill til osten smelter. Pynt med noen reker, tynne, kokte asparges og hakket vårløk. Server med salat og søt chilisaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Grove pannekaker