Slik gjør du det:
1. Svinekjøttet finstrimles. Kjøttet wokes sammen med finstrimlet hvitløk, løk, paprika og squash i ca 2 minutter. Trekk til sides. 2. Tilsett paprikapulver, spisskum, salt og pepper. Rør godt. 3. Maiskakene tilberedes som anvist på pakken. 4.Legg lagvis fyllet, tomatsalsa, jalapenos og ost på maiskaken. Pakk dem godt sammen så fyllet holdes på plass. Legg kakene på et stekebrett (eller i en ildfast form). 5. På toppen legges litt salsa og masse ost. Stek dette i ovn på grillvarme 200ºC i 10 minutter, til de blir sprø og fine. Server med guacamole, og gjerne litt salat og en god bønnestuing.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.