Gravet reinsdyrfilet -

Gravet reinsdyrfilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær kjøttet for sener og hinner. Bland alle krydderne og gni inn kjøttet. Mariner kjøttet under lett press i 2 døgn i kjøleskapet. Skrap av krydderet og skjær kjøttet i tynne skiver. Server det med salat, rømme, stuede poteter eller annet tilbehør etter ønske.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?