Gresskar- og eplemuffins -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Gresskar- og eplemuffins

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker, sikt inn mel og bakepulver. Vend inn smeltet smør og bland til en glatt deig. Smak til med gresskarolje og ev noen gresskarkjerner. Lag en grov eplekompott (del epler i terninger og kok knapt møre med litt sukker og vann). Smør terrakottaformer/sufflékopper/ kaffekopper og fyll halvt opp med eplekompott. Fyll opp med muffinsrøre. Strø på noen ristede gresskarkjerner. Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 ºC i 6-7 min. Server varme/lune. Iskald økologisk melk smakt til med kanel og vanilje smaker godt til. Oppskrift: Norgesmester i kokekunst 2007 - Gunnar Hvarnes

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåbærsufflé