Gresskarkake - Bruk gresskaret til å lage en saftig kake!
Foto: Frukt.no

Gresskarkake

Bruk gresskaret til å lage en saftig kake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

5 dl hvetemel

3 dl brunt sukker

1,5 ss bakepulver

1 ts malt kanel

1 ts malt ingefær

0,5 ts malt muskat

0,5 ts malt nellik

1 dl grovhakkede gresskarkjerner

3 dl soyaolje

4 stk egg

2 ss lake fra syltet ingefær

1 ss hakket syltet ingefær

5 dl revet gresskar

Glasur:

250 g kremost naturell

1 dl melis

2 ss lake fra syltet ingefær

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre. Visp sammen olje, egg og ingefærlake og rør i det tørre. Rør inn hakket ingefær og gresskar.

Fyll røren i godt smurt form, ca. 24 cm i diameter, eller i en liten langpanne.

Stek kaken nederst i ovnen ved 180°C til den er gjennomstekt - ca. 45 minutter.Rør sammen kremost, melis og ingefærlake og smør det jevnt over kaken.

Pynt med geléfrukter eller mashmallows og/eller farget kakekrymmel.

Oppskrift:

Frukt.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?