Gresskarmuffins -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Gresskarmuffins

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca 14 stk Rør mykt smør og brunt sukker lett og luftig. Rør inn mørk sirup og deretter eggene og kokt moset gresskar. Sikt i det tørre og rør sammen. Ikke rør så mye at deigen blir seig. Fyll deigen over i muffinsformer og stek i varm stekeovn 200 ºC på midterste rille i 12-15 min. Server lune. Smaker godt naturell, men smaker også godt med litt smør og marmelade.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Engelske teaboller