Gresskarsuppe - Det er ikke skummelt med gresskarsuppe.
Foto: Erik Hannemann

Gresskarsuppe

Det er ikke skummelt med gresskarsuppe.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern gresskar-skallet og eventuelt kjerner. Skjær gresskaret i biter. Finhakk løken. Stek den gyllen i olje. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til. Ha i gresskarbitene, vann, fløte, buljong og potet. Kok 30 minutter. Kjør glatt med stamikser. Smak til med salt og pepper. Ha litt rømme på en teskje og lag et fint mønster. Serveringstips: Stekt bacon, friterte mandler, ristede pinjekjerner, timian, krabbekjøtt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Gresskarpuré
fav Tid: 60 min
Syltet gresskar