Gresskarvafler - Nystekte vafler er alltid godt, spesielt med gresskar!
Foto: Foto: Frukt.no

Gresskarvafler

Nystekte vafler er alltid godt, spesielt med gresskar!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og rens gresskar og riv gresskarkjøttet på et rivjern.

Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til røren er jevn og fin. La røren stå og svelle 15-20 minutter. Røren skal være ganske tykk.

Stek vaflene i smurt vaffeljern, og legg på rist til avkjøling.

Gresskarvaflene smaker ekstra godt nystekte med geitost eller syltetøy på. Cottage cheese og friske bær er også godt til.

Oppskrift:

Frukt.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Gresskarpuré
fav Tid: 45 min
Lavkalori-vafler