Gressløkpanert torsk med kremet vårløk - Torsk som paneres med gressløk blir nydelig hverdagsmiddag.
Foto: Foto: Panopticon

Gressløkpanert torsk med kremet vårløk

Torsk som paneres med gressløk blir nydelig hverdagsmiddag.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i porsjonsstykker. Tynne deler brettes mot hverandre så de bli jevnt tykke. Bland sammen salt, pepper, mel og 1/4 av gressløken og vend fisken i melblandingen. Stek i smør i middels varm panne 2-3 min på hver side. Surr finsnittet vårløk i litt smør, tilsett matfløte eller crème fraiche, kok opp og la trekke 1-2 min. Dryss over resten av gressløken og smak til med salt og litt presset sitron.. Server med poteter, smørdampet sellerirot og gulrøtter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Laksepaté