Grillede marinerte grønnsaker -
Foto: Synøve Dreyer

Grillede marinerte grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt alle grønnsakene i store biter, så lik størrelse som mulig. Squash og aubergine kuttes og saltes litt slik at de mister noe vann. Tørkes på papir. Grill så alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har et fint grillmønster. Bland olivenolje, hakket frisk timian, hakket frisk gressløk, sherryeddik, salt og pepper og la grønnsakene ligge i blandingen en times tid før servering. Server med godt brød og f.eks. aioli til.   

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ratatouille