Grillet ørret med kesam, granateple og vårgrønnsaker -

Grillet ørret med kesam, granateple og vårgrønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grønnsakmiks: Grønnsakene vaskes, skrelles og skjæres i biter. Grill grønnsakene raskt i varm grillpanne eller vanlig stekepanne. (Hold av litt hakket gressløk og rød og grønn chili til dryss på fisken).Smak til med salt og nykvernet pepper. Drypp over olje og gressløk. Grillet ørret: Stek ørreten i panne eller grillpanne. Når fisken er ferdigstekt, men fortsatt varm strøs litt av den finhakkede røde og grønne chili samt hakket gressløk oppå. Korianderkesam: Rør sammen hakket koriander og kesam og smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel grønnsaksmiksen på 4 varme tallerkner. Legg på fisken og dryss granateplekjerner rundt. Legg på korianderkesam og pynt med litt grønt på toppen. Oppskriften er hentet fra tine.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Saltbakt ørret