Slik gjør du det:
Fersk ananas er blant de beste typer frukt som kan grilles. Du kan servere ananas ved siden av maten. Den kan også serveres som dessert, alene eller med iskrem til. Grillen bør ha høy temperatur, og ananasen skal grilles like over kullene (direkte). 1. Skjær ca. 1 cm av begge endene av ananasen. 2. Sett den flate bunnen av ananasen på kjøkkenbenken og bruk en kjøkkenkniv til å fjerne skallet med. 3. Del ananasen i to på langs. 4. Legg hver halvdel av ananasen på benken med den flate siden ned, og skjær i 1 cm tykke skiver. 5. Dypp kjøkkenpapir i olje og gni på grillristen. Legg annanasskivene på grillen. 6. Grill skivene på begge sider (3-5 minutter på hver side) til de er ferdige. Tips: Dypp de ferdige ananasskivene i ristet kokos eller ristede nøtter før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.