Grillet bekkeørret fra Setesdal -
Foto: TV2

Grillet bekkeørret fra Setesdal

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær fisken, klipp av finner og spor. Skjær skråsnitt på hver side av fisken, dette for at den skal bli jevnt stekt. Pensle med litt smeltet smør, dryss med salt og pepper og full ev buken med gressløk eller dill. Legg på varm rist over glødende kull, ikke snu fisken før skinnet er gyllent og slipper grillristen. Stek 3-4 min på hver side for liten fisk, lenger tid før større fisk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?