Grillet bruschetta med spekeskinke og tomat - Bruschetta blir enda bedre når de lages på grillen...
Foto: Mari Svenningsen

Grillet bruschetta med spekeskinke og tomat

Bruschetta blir enda bedre når de lages på grillen...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem på grillen til dem har fått en gylden stekeskorpe.

Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett det på grillen med lokk over i 8 til 10 minutter.

Ha aÏoli og spekeskinke på skivene. Topp det hele med bakte tomater.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?