Grillet fisk i pita -
Foto: Lisa Westgaard

Grillet fisk i pita

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle fiskestykkene med olje og legg dem i en dobbel grillrist. Grill dem til de er pent gyldenbrune på hver side. Varm pitabrødet på grillen mens du griller fisken. Legg 1 skive norvegiaost på toppen rett før den er ferdig og la denne smelte litt. Legg fiskefilèten med den smeltede osten inni pitabrødet sammen med salat og ev. dressing.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?