Grillet hel ishavsrøye -
Foto: Tom Haga

Grillet hel ishavsrøye

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør oljen og urtene i en food prosessor til en jevn urteolje. Fjern gjellene fra Ishavsrøyen og krydre med salt og pepper. Pensle fisken med urteoljen og grill den, på grill eller i grillpanne. Underveis i grillingen pensles fisken med urteolje på ny. Serveres med potetpuré og tomat-fenikkelsaus. Tomat og fennikel saus Grovhakk grønnsakene og bland dem med tomatpure og olivenolje. Bak grønnsakene i ovn ved 180C i ca. 15-20 minutter til de er møre. Mos grønnsakene i en foodprosessor og smake til med salt og pepper. Potetpuré Kok potetene med skall i usaltet vann til de er møre, skrell dem og kjør dem gjennom en sikt eller en potetpresse til puré. Varm opp melk, fløte og smør i en kjele og bland dette gradvis inn i potetmosen. Smakes til med salt og pepper. Puréen kan gjerne serveres med litt gressløk i.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.