Grillet isgalt med potetmos og balsamicosaus -

Grillet isgalt med potetmos og balsamicosaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med potetmosen. Rens og del poteter og hvitløk i biter og kok i usaltet vann til potetene er gjennomkokte. Hell av vannet. Mos/knus potetene med en «potetstapper» og spe med varm melk. Smak til med salt, pepper, smør/olivenolje og hakkede soltørkede tomater. Kok inn balsamicoeddik og vin til det gjenstår 2-3 spiseskjeer, pass på så det ikke brenner seg. Pisk inn mykt smør i terninger, litt av gangen. Sausen må ikke koke, da vil den sprekke. Renskjær breiflabben og del den i porsjonsbiter. Pensle med olje og dryss over salt og pepper og grill i 3-4 min på hver side. Breiflabben kan også legges på et bakepapirkledt stekebrett og stekes i stekeovn ved 200 ºC i 10-12 min. Server breiflabben på en seng av potetmos, dampet spinat (godt avrent) og med litt av balsamicoeddiken rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.